Tres homes a presó per cultivar 1.670 plantes de marihuana dins una nau de Torroella de Montgrí

Els arrestats, d'entre 21 i 54 anys, també van defraudar 35.000 euros en electricitat

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració de la Policia Local de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) van detenir el dia 21 de desembre tres homes, d’entre 21 i 54 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a principis d’aquest mes quan es va tenir coneixement d’una possible plantació de marihuana indoor en una nau industrial dins el nucli urbà de la població de Torroella de Montgrí.

El dia 21 es va dur a terme un dispositiu policial amb agents de la Unitat d’Investigació, de Seguretat Ciutadana, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona i la Policia Local de la població per tal de fer una entrada i perquisició a la nau esmentada, on es van localitzar 1.670 plantes assecant-se, equivalent, aproximadament a uns 80 quilograms de cabdells.

A l’interior de la nau es van detenir a dos responsables del cultiu mentre que al tercer se’l va localitzar i detenir a Ullastret. La defraudació de fluid elèctric ascendia a més de 35.000 euros. Els detinguts, sense antecedents, van passar el mateix dia a disposició del jutjat de guàrdia de la Bisbal d’Empordà, qui en va decretar el seu ingrés a presó.