L'espectacle Les Veus de Salt celebra el seu 10è aniversari

El recital recollirà donatius per a Càritas

L’espectacle de música i poesia Les Veus de Salt celebra aquest 2022 el seu 10è aniversari i, concretament, se’n podrà gaudir aquest dijous 22 de desembre, a partir de les 20.00 hores, al Centre d’Arts Escèniques El Canal.

El recital, impulsat des de l’Oficina de Català, en col·laboració amb Càritas de Salt i l’Escola d’Adults, té l’objectiu de posar en valor la llengua i el seu poder de cohesió. Les Veus de Salt és un espectacle de música i poesia on els lectors són alumnes dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, de l’Escola d’Adults o simpatitzants de Càritas.

Una edició especial en què des de l’organització conviden tothom a apropar-s'hi i gaudir d’un recital que “a través del llenguatge internacional de la música i la poesia, acosta els saltencs de diferents cultures d’origen”.

Durant l’edició d’enguany, que presentarà l’esportista Laia Palau, la música anirà a càrrec del Black Music Choir, Nuri Mancebo i Pau Morales. L’entrada es gratuïta i l’aforament és limitat. Els diners que els espectadors aportin voluntàriament es destinaran a Càritas Salt.