Parlem obre una botiga a l'Espai Gironès de Salt

Té 40 metres quadrats i és la primera situada en un centre comercial

L’Espai Gironès de Salt acull la primera botiga de Parlem a tocar de Girona que és, també, la primera que l’operadora catalana obre en un centre comercial. La botiga, que s'ha inaugurat aquest divendres té 40 metres quadrats i està situada al passadís central de la planta d’entrada al centre comercial des del carrer.

La companyia vol que aquesta obertura serveixi per créixer com a operador de proximitat dins de tota província, i és que ja té una botiga física a Sant Feliu de Guíxols, per donar servei al Baix Empordà, i el 2023 té previst obrir-ne una altra per cobrir la zona de l’Alt Empordà. L'operadora de telecomunicacions de Catalunya arriba ara amb una botiga física a la capital gironina, on ja disposa d’un espai de vendes al centre de la ciutat: un córner dins la botiga d’Electrodomèstics Calbet, al carrer Migdia. L’operació s’emmarca dins en el pla d’obertura de botigues que el Grup Parlem està executant arreu del país, amb una inversió valorada en 1 M€ per estar encara més a prop dels seus clients. 

L’operadora també és patrocinadora de l’equip de bàsquet UNI Girona femení i, des del 2020 soci tecnològic i un dels patrocinadors principals del Girona FC.

El pla d'expansió territorial de la companyia de telecomunicacions catalana, que cotitza amb des de l'estiu de l’any passat al mercat borsari BME Growth, contempla obrir botigues franquícia a capitals de comarca, com és el cas de la de Girona, botigues mòbils botigues mòbils a pobles i botigues insígnia a d'altres indrets.

A més d'aquesta inauguració a Salt, Parlem ha obert recentment botigues a Manresa, Vic, Malla, Terrassa, Sabadell, Amposta, Blanes, Barcelona, Igualada, Granollers i El Vendrell, en un procés d'expansió que s'allargarà fins arribar a gairebé una trentena d’establiments.