El vocal de l'EMD de l'Estartit dimiteix per una ''pèrdua de confiança'' amb el president

Ramon Frigola denuncia "les maneres, l'actitud i les polítiques" de Francesc Ferrer

El vocal de l’equip de govern de l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit,Ramon Frigola, va presentar dimecres al vespre la seva dimissió per la pèrdua de confiança amb el president de l’EMD, Francesc Ferrer, i per estar en contra de les maneres, l’actitud i les polítiques de l’últim any. Frigola va dimitir durant la Junta de Veïns de l’EMD que va acabar amb les entitats de l’Estartit demanant explicacions del per què no havien cobrat les subvencions d’aquest any.

Precisament, aquesta va ser una de les causes esgrimides per Frigola dins els motius de la seva decisió. “No es pot deixar les entitats sense cobrar fins a final d’any. És intolerable” ha assegurat el vocal. Frigola afirma que “ens vam presentar amb la il·lusió de governar l’Estartit d’una forma diferent, potenciant el contacte amb la gent i resolent els temes que preocupen els ciutadans... i això no ha passat”. El vocal creu que per dignitat havia de plegar del govern abans de la votació dels pressupostos de l’EMD, en la el·laboració dels quals no ha participat.

Les discrepàncies amb Francesc Ferrer van començar a principis d’any, quan el president de l’EMD va decidir iniciar la via dels contenciosos amb l’Ajuntament i judicialitzar les relacions entre les dues administracions.

Frigola ha reclamat constantment una solució política que allunyés dels tribunals les discrepàncies entre l’Ajuntament i l’EMD. Vuit de les onze persones que van formar la llista de Francesc Ferrer, han apostat per aquesta via i s’han desmarcat del president a qui públicament han demanat un canvi d’actitud.

Frigola continuarà com a vocal de l’EMD, fora l’equip de govern, fins a les pròximes eleccions del mes de maig del 2023.