Lady Blackbird i The Temptations Review, primers caps de cartell del Black Music Festival

Les entrades per als dos concerts ja estan a la venda al web de l'esdeveniment

El Black Music Festival comença a anunciar els primers caps de cartell de la seva 21a edició. Es tracta de dels gran noms de la música negra internacional. Lady Blackbird i The Temptations Review feat. Glenn Leonard, l'homenatge més autèntic i talentós del món als The Temptations, una banda que oferirà al Black Music un concert únic a tot l'Estat.

Les dues formacions actuaran a l'Auditori de Girona l'11 i el 25 de març respectivament. Les entrades dels dos concerts ja estan a la venda al web del festival. D'altra banda, el Black Music Festival acollirà l’espectacle Disco Fever de la Black Music Big Band amb l'Ensemble Jove Orquestra De Les Comarques Gironines el dia 17 de març a l’Auditori Teatre Espai Ter.

Lady Blackbird està considerada la nova dama del jazz. L'artista Marley Munroe, nascuda a Farmington (Nou Mèxic), va posar-se aquest nom artístic en referència a la cançó protesta "Blackbird" de Nina Simone. El seu primer single 'Fix it' es va publicar just dos dies després del brutal assassinat de George Floyd al 2020 i es va convertir en una de les cançons del moviment Black Lives Matter. L'any passat va publicar el seu primer disc Black Acid Soul, un disc de música soul filtrada amb jazz acústic i folk nord-americà.

The Temptations Review feat. Glenn Leonard és un homenatge als The Temptations originals i el concert que faran al Black Music Festival serà l’únic a l'estat espanyol. Un espectacle dinàmic amb cinc vocalistes liderats per Glenn Leonard, el llegendari antic tenor principal dels The Temptations, amb tota la coreografia, la personalitat, el talent i l'estil de la formació original. Va ser el seu tenor principal entre 1975 i 1983, i va gravar deu àlbums amb el grup, inclosa la versió original de The Temptations de 'Silent Night'.