Dos detinguts a Castelló d'Empúries per robar 25.000 euros en tabac d'un estanc a Roses

També van fer destrosses al local valorades en 11.000 euros

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses han detingut dos homes, de 36 i 46 anys, acusats d'un presumpte delicte de robatori amb força dins un estanc de Roses (Alt Empordà).

Els fets van tenir lloc el diumenge a les 5:45h quan una patrulla dels Mossos van rebre un avís d'un robatori en un estanc de Roses situat a l'avinguda de Jaume I. En arribar es van trobar la persiana i la porta de vidre rebentades. Al seu interior estava tot regirat i s'havien endut caixes de tabac.

A partir d'aleshores es va iniciar la investigació mitjançant les càmeres de videovigilància de l'establiment i van aconseguir identificar el vehicle dels lladres amb matrícula estrangera amb què haurien fugit fins a Castelló d'Empúries.

Allà els agents els van aturar i identificar els dos homes. A l'interior del vehicle hi van trobar 500 paquets de tabac valorats en 25.181 euros. Els detinguts també van causar danys al local per un valor superior als 11.000 euros.

La investigació continua oberta per determinar si els implicats han comès altres fets delictius similars. Els dos homes van passar el dia 28 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretat la seva llibertat amb càrrecs.