Cremen de matinada dos vehicles a Girona i Llagostera

Un estava aparcat a Vila-roja i l'altre circulava per la GIP-6821

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en dos incendis a vehicles a Girona i a Llagostera (Gironès) segons ha informat el cos a través de dues piulades a Twitter. El primer d'ells s'ha registrat a les 00:41h mentre un cotxe circulava per la GIP-6821 dins el terme municipal de Llagostera amb dues persones al seu interior i ha començat a cremar-se.

Immediatament han aturat el vehicle, sortir del seu interior i avisar als Bombers mitjançant una trucada al 112, desplaçant-se fins allà dues dotacions terrestres juntament amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El cotxe ha quedat completament calcinat i els sanitaris s'han endut els ocupants per a fer-los una revisió mèdica.

L'altre foc ha tingut lloc a la 1:56h quan els han alertat que cremava un vehicle aparcat al carrer de la Planura del barri de Vila-roja a Girona. Allà s'hi ha desplaçat una dotació terrestre que tampoc ha pogut fer res per evitar que el vehicle quedés completament calcinat. No s'han registrat ferits.