'Instagram your city' aterra a l'Escala

Els concursans hauran de fotografiar els racons més emblemàtics de la vila marinera

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa una trobada d’instagramers al municipi de l’Escala per difondre els atractius turístics de la destinació a les xarxes socials amb motiu de la Fira del Triumvirat Mediterrani.

Pot prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies a Instagram, fetes amb el telèfon mòbil i amb les etiquetes #InstalEscala, #InCostaBrava i #visitlescala. Les fotografies han de difondre la riquesa, la diversitat i la qualitat dels recursos i productes turístics del municipi de l’Escala i contribuir a projectar les marques «L’Escala» i «Costa Brava».

Poden optar als premis del concurs totes les imatges, fetes amb telèfon mòbil, que hagin estat publicades a Instagram entre l’11 i el 12 de maig de 2013 amb l’etiqueta #InstalEscala. Un cop finalitzat el concurs, el dilluns 13 de maig el jurat escollirà les fotografies finalistes, de les quals es demanarà a l’usuari l’arxiu original, de manera que es demostri que la fotografia ha estat feta amb el telèfon mòbil. En cas de tractar-se de fotografies fetes amb càmera, el premi es lliurarà a una de les altres fotografies finalistes amb la prèvia comprovació que ha estat feta amb el telèfon mòbil. Els usuaris finalistes podran enviar l’arxiu original de la fotografia fins el dimarts 14 de maig a les dotze del migdia. El dimarts 14 de maig a les dues de la tarda es comunicaran els guanyadors del concurs a les diferents xarxes socials.

Per concursar a la trobada cal adreçar, abans del 8 de maig de 2013 a les 15 h, un correu electrònic a online@costabrava.org , en el qual consti el nom i cognom del participant, el perfil d’usuari i una adreça de correu electrònic de contacte.

L’activitat és gratuïta i compta amb el suport de la comunitat d’Instagramers de Girona, l’Ajuntament de l’Escala i Turisme de l’Escala-Empúries, Club Nàutic l’Escala, Dive Paradis, Gran Volta a l’Empordà, Hostal el Roser, Hotel Nieves Mar, L’Escala Resort, Molí de l’Escala Restaurant, Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, Nàutic Restaurant i Restaurant Els Pescadors.

Premis

Primer premi: nit d’allotjament per a dues persones a l’Hostal Empúries, menú per a dues persones al Restaurant El Molí de l’Escala i a l’Hostal el Roser, dues rutes BTT de l’Escala2x1 amb Gran Volta a l’Empordà.

Segon premi: nit d’allotjament per a dues persones a l’Hotel Neus Mar amb esmorzar inclòs, menú per a dues persones al Restaurant Nàutic i dos batejos de l’Escala2x1 amb Dive Paradís.

Tercer premi: nit d’allotjament per a dues persones a un apartament de l’Escala Resort, menú per a dues persones al Restaurant Els Pescadors i dues activitats de l’Escala2x1 al Club Nàutic.