Entra a presó el conductor que va provocar l'accident mortal a Avinyonet de Puigventós

L'home de 41 any i nacionalitat holandesa, es va donar a la fuga

Un jutge de Figueres (Alt Empordà) ha enviat a presó provisional del conductor que aquest dilluns a la nit va provocar un accident mortal a Avinyonet de Puigventós i posteriorment es va donar a la fuga. La causa està oberta per dos delictes d'homicidi per imprudència greu i un delicte d'abandonament del lloc i omissió del deure de socors.

Els fets van tenir lloca la carretera N-260 a l’altura del punt quilomètric 41,5 a les 21:31h. A conseqüència de l’accident, van morir els dos ocupants d’un dels dos cotxes, el conductor, F.J.A.B, de 54 anys i veí de Figueres, i l’acompanyant davantera, E.B.R., de 63 anys i veïna de Figueres. El conductor de l’altre vehicle es va donar a la fugida i Mossos d’Esquadra el van arrestar l'endemà.

L'home és un holandès de 41 anys, que ha estat arrestat acusat d'un presumpte delicte contra la seguretat viària i per fugir del lloc de l'accident. Arran de la incidència, es van activar 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver de realitzar tasques d’excarceració de les víctimes, i 5 unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va activar l’equip de suport psicològic.