Dues morts en un accident a Avinyonet de Puigventós i un dels conductors fuig

Les dues víctimes són un home i una dona de Figueres de 54 i 63 anys

ACTUALITZAT 8:25h | El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la carretera N-260 a l’altura del punt quilomètric 41,5 a Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21:31h.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una col·lisió frontal entre dos turismes. A conseqüència de l’accident, van morir els dos ocupants d’un dels dos cotxes, el conductor, F.J.A.B, de 54 anys i veí de Figueres, i l’acompanyant davantera, E.B.R., de 63 anys i veïna de Figueres. El conductor de l’altre vehicle es va donar a la fugida i Mossos d’Esquadra està fent recerca per localitzar-lo.

Arran de la incidència, es van activar 5 patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver de realitzar tasques d’excarceració de les víctimes, i 5 unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va activar l’equip de suport psicològic.

Pel que fa a l’afectació viària es va tallar la via en tots dos sentits de la marxa i la circulació es va normalitzar passada la 1 de la matinada.