Mor un motorista en una topada contra una furgoneta a l'N-260 a Ger

La víctima és un jove de 22 anys veí de Barcelona

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-260 a l’altura del punt quilomètric 187,4 a Ger (Cerdanya) en sentit Puigcerdà. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 16:33h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut una col·lisió entre una furgoneta i una motocicleta. A causa de l’accident, ha mort el motorista. Es tracta d’un home, J.D.B, de 22 anys d’edat i veí de Barcelona.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, s’ha hagut de tallar l’N-260 a Ger en tots dos sentits.

Amb tot, els Mossos d'Esquadra han procedit a arrestar el conductor de la furgoneta, un jove de 23 anys de nacionalitat estrangera que ha realitzat un gir a l'esquerra i ha envestit al motorista. Se l'acusa d'un delicte d'homicidi per imprudència greu.