Lluís Puig (ERC), escollit per a revalidar l'alcaldia a Palamós en les eleccions del 2023

El republicà ha rebut el suport de la militància en assemblea

L’actual alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha estat escollit com a cap de llista per a les properes eleccions municipals del 2023. En una assemblea, Puig ha rebut el suport de la militància d’Esquerra Republicana de Palamós i Sant Joan.

En el seu discurs de presentació, Puig ha afirmat que “estic al servei del projecte republicà per entomar aquest encàrrec de l’Assemblea. Ho faré, com sempre, amb tota la dedicació i energia amb les quals he treballat durant aquests anys pel municipi.”

El candidat s’ha referit als últims anys de mandat i a la seva predisposició per seguir treballant per consolidar el canvi al municipi: “La meva voluntat és la de consolidar els canvis iniciats i, alhora, reorientar les accions que la seva aplicació ha trobat impediments. Aquest últim mandat ha sigut convuls amb l’aturada de molts projectes degut a la pandèmia”. “Hi ha hagut una frenada en l’àmbit de l’administració i, per responsabilitat amb els ciutadans i ciutadanes, volem seguir treballant amb els canvis iniciats l’any 2015 i reprendre les línies d’acció que han quedat atrassades per responsabilitat”, ha afegit.

“També és el moment de fer una mirada de futur sobre la situació actual que estem vivint i el nostre projecte per Palamós i Sant Joan perquè aquesta transformació segueixi avançant.” El candidat també ha volgut agraïr la confiança rebuda per part de la militància per tal de seguir encapçalant el canvi de lideratge al municipi que es va iniciar l’any 2015: “Vull agrair la confiança que la militància ens ha donat a mi i als equips tant del partit com del govern municipal”.

“La meva voluntat ha estat sempre treballar primer en el programa i el projecte republicà de forma oberta, creant grups i equips transversals. La importància del projecte està en les necessitats i en la transformació del municipi i, per això, convido a tothom qui tingui inquietuds a sumar-se als grups de treball”, ha reblat el candidat.

Puig és mestre d’Educació Física i Director de lleure. Des del juliol del 2015 és l’alcalde de Palamós i durant el mandat 2019-2023 s’encarrega de les   competències relatives a Urbanisme, Obra pública, Activitats i Atenció ciutadana, Transparència i Noves tecnologies.