El Circ de Nadal de Girona tindrà 12 atraccions internacionals sobre una piscina de 120.000 litres d'aigua

Els organitzadors han venut 6.000 localitats per les deu funcions

El Circ de Nadal de Girona d'enguany comptarà amb 12 atraccions internacionals sobre una piscina que s'instal·larà al pavelló de Fontajau amb 120.000 litres d'aigua. Aquest 2022 hi participaran 25 artistes de 8 països diferents en una edició que recupera els espectacles d'aigua. De moment, els organitzadors ja han venut 6.000 entrades per les deu funcions que es faran del Circ de Nadal de Girona, que aquest 2022 es farà entre el 26 i el 30 de desembre.

Hi haurà espectacles de cintes aèries enmig de raigs d'aigua de 12 metres, equilibris o hula-hops que es faran damunt d'una esfera gegant que s'enlairarà amb la força d'un doll d'aigua. També hi haurà un espai per a l'humor, com en qualsevol espectacle de circ, que aquest any anirà de la mà del mim xilè Tuga.

Moltes de les atraccions que actuaran al Circ de Nadal de Girona també comptaran amb la col·laboració de les sis ballarines del cos de ballet que té el circ. A més, hi haurà l'acompanyament musical en directe del Paris Circus Orchestra.

El director del Circ de Nadal, Genís Matabosch, ha destacat que aquest espectacle nadalenc ja s'ha convertit en "una tradició" de les festes que creix més enllà de la capital gironina. De fet, dos de cada tres espectadors són de fora de la ciutat i això "reforça l'economia i promociona el municipi com una localitat on viure el millor Nadal", segons Matabosch.

Per la seva banda, el vicepresident de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, ha destacat que el Circ de Nadal és una mostra de "qualitat artística i cultural" i per això és important que Girona aposti per aquest conjunt de disciplines.

De moment, els organitzadors han anunciat que ja han venut 6.000 localitats per les deu funcions que es faran entre el 26 i el 30 de desembre. Tot i així, confien arribar als 18.000 espectadors que habitualment passen per la pista instal·lada al pavelló de Fontajau.