Detingut per atropellar greument una dona i donar-se a la fuga

Els agents van localitzar el conductor al polígon industrial de Celrà mentre intentava reparar els danys de l'accident

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Celrà (Gironès) Franciso C.S., de 59 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d'un delicte de lesions i omissió del deure de socors. Els fets van passar el 24 d'abril a dos quarts de sis de la tarda quan es va produir un accident de trànsit al punt quilomètric 28 de la carretera C-66, dins del terme municipal de Celrà.

Un vehicle va atropellar greument una dona i va marxar sense auxiliar-la. En arribar-hi, els agents van auxiliar la víctima, mentre que altres patrulles van iniciar un dispositiu per localitzar el conductor fugitiu. Van trobar-lo al polígon industrial del municipi mentre intentava reparar els danys de l'accident.

Els agents van constatar que el conductor del turisme havia envaït el carril contrari quan circulava per la C-66 en sentit Girona, havia pujat a la vorera i havia atropellat greument una dona. Per aquest motiu, els agents van detenir Francisco C.S., que va donar positiu en la prova d'alcoholèmia (0,26 mg/l), com a presumpte autor d'un delicte d'omissió del deure de socors i un delicte de lesions imprudents.

La dona ferida la van traslladar a l'Hospital Josep Trueta de Girona en estat greu i continua ingressada en espera de l'evolució dels traumatismes soferts. El detingut, que no té antecedents, va passar el dia 25 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.