Detingut per robar gasoil dels camions estacionats en una empresa de Figueres

El van enxampar amagat sota un camió

Agents de la Policia dels pMossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 3 de novembre, a Figueres, un home de 37 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Al voltant de les 23.30h, del mateix dia 3, es va activar l’alarma per una intrusió dins el pàrquing d’una empresa de transports de Figueres. Concretament, un home va saltar la tanca perimetral i estaria robant gasoil dels dipòsits dels camions que hi havia estacionats.

Quan els agents van arribar dins l’empresa van veure un camió amb el dipòsit obert i que perdia gasoil, també van observar tubs de goma habitualment utilitzats per succionar el carburant i traspassar-los a altres contenidors. Al costat d’aquest camió també hi havia 8 garrafes de 8 litres cada una, 5 de les quals ja estava plenes de gasoil.

Davant els fets, els policies van inspeccionar tot l’exterior de l’empresa per intentar localitzar el lladre. Pocs minuts després, van trobar-lo estirat i amagat sota un dels vehicles. 

El detingut, amb antecedents, van passar el dia 4 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.