Detinguts dos menors per robar sota amenaces a dos nois

Els van sostreure diners i els mòbils

La Policia Municipal de Girona va detenir durant la Diada de Sant Jordi dos lladres menors d'edat acusats de robar els diners i un telèfon mòbil a dos nois -també menors- i fer-ho amb violència i intimidació. Els fets van passar al centre, quan les víctimes anaven caminant i van veure com un noi -que anava acompanyat per tres persones més- se'ls acostava i els amenaçava amb agredir-los si no li donaven els diners i el telèfon. Els nois van accedir i li van entregar tot el que duien a sobre. La policia va rebre l'avís i, una estona després, va localitzar un grup de joves que coincidia amb la descripció facilitada. A un dels detinguts, li van trobar un altre mòbil que també constava com a sostret.

Els fets van tenir lloc la tarda de dimarts, al carrer Nou del Teatre del centre de Girona. Dos menors caminaven pel carrer quan van veure que se'ls acostava un noi jove que anava amb tres persones més. Sota amenaces d'agredir-los, els va exigir que li donessin els diners que portaven a sobre i també els va robar un telèfon intel·ligent.


La Policia Municipal de Girona va rebre l'avís del robatori i va alertar les dotacions que treballaven en el dispositiu de Sant Jordi. Seguidament, els policies van iniciar una recerca per la zona fins que una dotació -de paisà- van localitzar, caminant per la Plaça del Vi, un grup de quatre joves que coincidia amb la descripció facilitada.

Els agents van identificar les quatre persones i, al demanar que mostressin els objectes que portaven al damunt, van veure que un dels nois treia de la butxaca un mòbil que coincidia amb el que s'acabava de denunciar com a sostret. Així mateix, un altre menor portava la quantitat exacta de diners que havien robat a una de les víctimes.

Per aquest motiu, els agents van detenir els dos joves menors d'edat. Un cop traslladats a les dependències policials, la policia va esbrinar que un telèfon mòbil que duia un dels arrestats també era robat i coincidia amb una denúncia del passat 19 de març.