Míriam Lanero optarà a l'alcaldia de la Jonquera per Junts donant relleu a Sònia Martínez

L'actual batlessa ocupa el càrrec des del 2011

Míriam Lanero serà la candidata de Junts a l’alcaldia de la Jonquera (Alt Empordà) en les eleccions municipals del 2023 amb l'objectiu de donar relleu a l'actual batllessa Sònia Martínez que ocupa el càrrec des del 2011. Lanero, de 31 anys, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UPF i té un Màster en Govern Local per la UAB. És regidora a l’Ajuntament des del 2013 i actualment és responsable de les àrees d’Acció Social i Atenció a les persones i d’Educació, Joventut i Noves Tecnologies.

“És un honor encapçalar la llista de Junts per la Jonquera. El nostre és un projecte engrescador, per millorar la qualitat de vida i les oportunitats dels nostres veïns i veïnes, i estic disposada a dedicar els millors anys de la meva vida a fer-lo possible”, ha explicat Lanero, que ha lloat la tasca de l’actual alcaldessa.

Lanero ha destacat les accions que s’han dut a terme en el present mandat, com “el nou rumb i lideratge a la policia local del municipi”, que ha suposat un “canvi evident”, per reforçar la seguretat dels veïns i veïnes. “Seguirem potenciant un àmbit que és prioritari per als jonquerencs i jonquerenques”, ha remarcat.