Guanyem Girona estrena local a tocar del Mercat del Lleó

La formació municipalista va oferir un pica-pica

El grup municipal de Guanyem Girona va estrenar ahir local a la plaça Salvador Espriu, entre el Mercat del Lleó i la plaça Catalunya, coincidint amb la festa patronal de la ciutat. L'acte es va organitzar com a prèvia al tret de sortida de la precampanya electoral.

Amb el lema escrit als vidres del nou equipament; “Transformem la ciutat, guanyem la vida”, la formació va comptar amb els caps de llista Lluc Salellas i Cristina Andreu d'amfitrions. Ambdós van ser anunciats el passat 19 d'octubre com a tàndem per encapçalar les llistes.

Des de Guanyem consideren que al llarg d’aquests quatre anys s’ha “liderat l’oposició i s’ha esperonat un govern sense idees i poc implicat en el dia a dia de la ciutat”. “Al llarg del mandat hem recorregut pam a pam Girona i hem bastit un projecte col·lectiu ambiciós i il·lusionant”, apunten des de Guanyem.

Des de la formació defensen que Salellas i Andreu representen bé la feina feta als barris i a la institució “per fer avançar la ciutat” i auguren que “ha arribat l’hora que hi hagi un relleu al capdavant de l’Ajuntament de Girona”. “Es necessita d'un govern que es dediqui al seu dia a dia i que projecti un model per a la ciutat del futur. Ara ens toca transformar Girona per millorar la vida de la gent”, ha declarat Salellas.