Lloret de Mar inverteix prop d'1,5MEUR en la neteja i el manteniment de les platges

El consistori ha invertit uns 610.000 € només en la neteja dels espais

Lloret de Mar és un dels municipis amb més activitat turística de la Costa Brava. És la destinació que té més places i pernoctacions en establiments hotelers. Una oferta que li genera al voltant d'uns 430 MEUR l'any.

Per aquest motiu, el consistori ha emprès l'actuació d'acondicionament de les platges i ha invertit prop d'1,5MEUR per poder rebre els milers de banyistes de l'estiu. L'ajuntament s'ha gastat, a més a més de la neteja,  uns 46.000 euros en el abalisament de les platges, 66.400 euros en el manteniment i 80.000 euros en rètols, rampes d'accés, cadires de vigilància, entre d'altres requeriments.

Amb aquesta actuació, l'ajuntament deixa clar que les platges són uns dels actius turístics més importants per al municipi. Després de rebre la qualificació de Destinació Turística de la Costa Brava, tres de les platges del municipi -Lloret, Fenals i Sa Boadella- ha estat premiades també per l'Associació Bandera Blava d'Europa (ABAE) per complir els requisits de seguretat, informació, confort i sensibilització ambiental. Un distintiu que el consistori atribueix a l'aposta que ha fet el govern per potenciar el bon estat de les platges.