L'alcalde de Santa Coloma afirma que l'expulsió dels independents és ''compartida'' entre ERC i JxCat

Joan Martí retreu que a cap de les dues formacions els fa "il·lusió ni gràcia" apujar els impostos

L'alcalde de Santa Coloma de Farners (Selva), Joan Martí, ha assegurat que la sortida dels dos regidors d'Independents de la Selva (IdS) del govern local és una decisió "compartida" entre ERC i JxCat. En una intervenció en directe a Instagram Martí ha declarat: "Si no et sents teva la manera d'aconseguir el finançament municipal, vol dir que aquesta no és la teva acció de govern".

L'alcalde ha assegurat que després de veure el vot negatiu en el plenari d'aquest dilluns, els regidors de Junts i d'ERC van coincidir que aquesta acció havia de tenir "conseqüències", com ara l'expulsió del govern municipal. Per altra banda, l'alcalde assegura que a cap de les dues formacions els fa "il·lusió ni gràcia" apujar els impostos.

Martí justifica l'acció per tal de poder pagar el sobrecost que suposarà la factura de la llum l'any vinent. Per altra banda, l'alcalde ha insistit que a partir d'aquesta setmana els dos regidors d'IdS sortiran del govern i les dues formacions anunciaran d'aquí a poc la remodelació de les competències de govern.