Els Bombers rescaten una excursionista ferida a Campdevànol

La dona ha caigut i l'han traslladat a l'hospital

Els Bombers de la Generalitat han protagonitzat diversos rescats al llarg del dia d'avui, un d'ells a la demarcació de Girona quan una dona que realitzava una ruta pels gorgs de Campdevànol (Ripollès), ha caigut i no li ha estat possible prosseguir la marxa.

L'avís l'han rebut a les deu del matí i fins allà s'hi han desplaçat dues dotacions per a rescatar-la. Un cop localitzada l'han traslladat fins a l'hospital de Campdevànol on l'han atès de les seves ferides.

Amb tot, els Bombers també han assistit a una dona ferida a primera hora de la tarda a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) que ha caigut fent el camí de ronda a les 12:44h amb una lesió greu de maluc. Inicialment es pretenia treure-la d'allà per aire amb l'helicòpter però l'opció s'ha descartat i l'han evacuat per terra fins a l'ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un altre rescat s'ha produït a Vallgorguina (Vallès Oriental) on a les 15:19h dues dotacions dels Bombers han anat a buscar una dona que s'ha ferit mentre practicava senderisme per la GR-92 entre el santuari del Corredor i el Dolmen del Trull. Se l'ha traslladat en llitera fins a l'ambulància del SEM que l'ha assistit.