Troben dues persones mortes amb una bossa de plàstic al cap a Sant Joan de Mollet

Es tractaria d'un oncle i el seu nebot de 70 i 20 anys respectivament

Dos homes han aparegut morts al terra amb una bossa de plàstic al cap lligada amb cinta en una casa de Sant Joan de Mollet (Gironès) i, segons primeres informacions, es tractarien d'un oncle i el seu nebot.

Agents dels Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per tal d'esclarir els fets que ha avançat la periodista Anna Punsí a través de Twitter i ha confirmat El Gerió Digital a través de fonts policials. Els fets van tenir lloc ahir passades les dotze del migdia quan una persona va alertar a través d'una trucada al 112 que ningú responia al mòbil de l'oncle que residia a l'habitatge del carrer de la Cellera número 22, però des de fora se sentia el soroll de l'aparell.

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins allà i obrir una porta per tal d'accedir. Un cop a dins van veure les dues persones mortes, un home de 70 anys i un jove de 20. Sobre una tauleta del dormitori hi van trobar pastilles però no hi havia cap nota escrita. Un d'ells tenia antecedents per intent de suïcidi però tot plegat és un extrem que caldrà confirmar.

Les properes hores s'aplicarà una autòpsia als cossos per intentar esbrinar les causes de la mort.