Assalten un mas, apallissen el propietari i s'emporten el cotxe i diners

La víctima, d'uns 70 anys, vivia sol i ha patit diverses contusions de caràcter lleu

Tres lladres han assaltat aquesta passada nit un mas aïllat situat a tocar de la urbanització Selva Brava de Llagostera (Gironès), han apallissat el seu propietari -un home de 70 anys que viu sol- i s'han emportat diners i el cotxe de la víctima. Els fets van succeir aquesta passada nit de divendres quan els assaltants van accedir a l'habitatge i van colpejar reiteradament a l'ancià causant-li diverses ferides lleus i un ull de vellut. Els Mossos ja han obert una investigació per localitzar els delinqüents.

L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, ha explicat que es tracta d'un cas "estrany" perquè el cotxe de la víctima va ser trobat a prop del mas assaltat amb les claus sota una de les estores. Segons l'alcalde d'aquesta localitat gironina, tot apunta que els assaltants van arribar al mas a peu i que, per escapar-se, van utilitzar el vehicle de la víctima. No obstant això, el batlle ressalta que "és estrany" que els lladres abandonessin el cotxe prop del mas, dins del terme municipal mateix de Llagostera.

"Potser és que els delinqüents es coneixien la zona o que tenien a una altra persona esperant-los", ha valorat. L'alcalde també ha explicat que la víctima era un veí "de tota la vida" del poble i que mai abans havia patit "un atac similar". "Es dóna la casualitat que els lladres van marxar minuts abans que arribés un noi que acostuma a fer companyia a la víctima", ha explicat.

Els fets van succeir al voltant de les nou de la nit d'aquest divendres. En principi, els lladres van colpejar reiteradament l'ancià perquè els digués on tenia amagats els diners. La víctima, que viva sol en aquest mas anomenat Can Bauler de Dalt, ha patit diverses contusions de caràcter lleu al cos i a la cara. De moment, els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per tal de trobar els tres assaltants.