Edgar Quesada i Àngel Moya inauguren oficialment el restaurant A4MANS de Sarrià de Ter

Hi van assistir l'alcalde, Narcís Fajula i el cap de la Policia Local, Antoni Carreras, entre d'altres

El restaurant A4MANS de Sarrià de Ter (Gironès) va celebrar ahir la jornada inaugural de la mà dels dos xefs, Edgar Quesada i Àngel Moya que després de vint anys d'experiència en l'hostaleria s'han endinsat en aquesta nova aventura culinària.

Una trentena de persones, entre elles l'alcalde Narcís Fajula i el cap de la Policia Local, Antoni Carreres, han estat presents a l'acte on s'ha ofert un tast amb Royale de foie, gamba amb neu d''Ajillo' o un Ferrero A4MANS, entre d'altres.

L'objectiu dels xefs se centra en treballar en noves tècniques gastronòmiques per intentar oferir un altre punt de vista a la cuina tradicional d'autor. A més a més, després d'uns anys vivint a Corea del Sud, Quesada li agrada sorprendre el comensal aportant un toc especial d'aquell indret als seus plats.

L'espai, antigament conegut com Can Veí, ha estat totalment reformat mantenint un ambient rural i únic amb una sala interior, una terrassa i un espai chill-out. Fins i tot, compten amb un hort a la terrassa amb el que es poden proveir d’espècies naturals per afegir a les receptes que es poden trobar en format de menú de migdia, menú degustació o bé a la carta.