El restaurant A4MAns d'Edgar Quesada i Àngel Moya inaugura divendres a Sarrià de Ter

L'establiment oferirà un altre punt de vista a la cuina tradicional d'autor

Sarrià de Ter (Gironès) acollirà el 14 d'octubre la inauguració del restaurant A4Mans, un establiment de cuina gastronòmica reinterpretada pels xefs Edgar Quesada i Àngel Moya que després de vint anys d'experiència han decidit embarcar-se en aquesta nova aventura empresarial.

Ambdós treballen en noves tècniques gastronòmiques per intentar oferir un altre punt de vista a la cuina tradicional d'autor que combinaran amb l'experiència d'haver viscut uns anys a Corea del Sud per part de Quesada, dotant els plats d'un toc oriental.

L'obertura de l'establiment arriba després de mesos de reformes i és on antigament s'hi trobava el restaurant Can Veí. El local presenta un espai d'ambient rural amb una sala interior, una terrassa i un espai chill-out. També compten amb un hort a la terrassa amb el qual es proveeixen d'espècies per donar un toc especial a les seves creacions.

La vetllada inaugural donarà inicia a les 19h, tindrà una durada de tres hores i comptarà amb el patrocini de Vins i Licors GRAU i Estrella DAMM.