Nadal pren el relleu de Geis al capdavant de la conselleria de Recerca i Universitats

Cap dels dos ha fet declaracions després de deixar-se fotografiar a la seu del departament

El nou conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, ha agafat aquest dimarts a la tarda el relleu a la consellera sortint, Gemma Geis, en una breu trobada dels dos a la seu del departament a la Via Laietana de Barcelona.

Davant fotògrafs i càmeres de televisió, ambdós han comentat breument els reptes que encara la conselleria i s’han deixat fotografiar intercanviant-se un llapis de memòria. Geis va exposar aquest dilluns que deixa una conselleria “forta i encarrilada” per fer front a “les necessitats del present i els reptes del futur”.

Nadal, que no ha fet declaracions després d’assumir el nou càrrec, ja va ser conseller durant l’etapa del Govern tripartit.

L'enigma de Geis

Arran de la marxa de Gemma Geis com a consellera li obre la porta a la possibilitat de presentar-se com a cap de llista per Girona en les properes eleccions municipals del 2023. Hi ha la possibilitat que reprengui la seva tasca a la Universitat de Girona (UdG) però també podria ser una bona solució pel partit a l'hora d'ocupar la vacant que Assumpció Puig va deixar el 28 de setembre assegurant sentir-se "maltractada" per la coordinadora local.