Presenten la primera denúncia per l'explosió a la Casa de Cultura de Girona

Un grup d'afectats s'està coordinant per emprendre accions legals

Una família ha presentat la primera denúncia per l'explosió del bidó amb nitrogen líquid durant la Nit de la Recerca a la Casa de Cultura de Girona. La informació l'ha avançat 'El Periódico' però El Gerió Digital ha pogut esbrinar que la denúncia s'ha presentat davant dels Mossos d'Esquadra i ha estat per part d'una família que va patir ferides lleus i no va requerir d'hospitalització.

A partir d'aquí la policia catalana presentarà la denúncia al Jutjat i aquest dirimirà de qui és la responsabilitat i quins són els càrrecs pels quals se l'investigarà. Els fets van passar divendres passat al vespre, quan el físic i divulgador Dani Jiménez feia un experiment amb públic amb un bidó de nitrogen líquid on s'hi abocava aigua calenta i havia d'expulsar pilotes de goma al cel.

La reacció, però, no va ser l'esperada i el bidó va explotar provocant una quinzena de ferits i a principis de setmana tots estaven donats d'alta. Ara, un grup d'afectats s'està coordinant per emprendre accions legals i mantenen converses a través de WhatsApp.