Mor un motorista al sortir de la carretera i xocar contra un arbre

L'accident ha tingut lloc a primera hora del matí a Torroella de Montgrí

Un veí de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) ha mort aquest dimarts a primera hora del matí després que la motocicleta que conduïa sortís de la carretera per causes que es desconeixen i, com tot apunta, xoqués contra un arbre.

La víctima, Ernest P., tenia 45 anys i a aquella hora anava cap a treballar. L'accident ha tingut lloc pels voltants d'un quart de nou del matí al tram final de l'avinguda Vicens Bou, que passa en paral·lel a la carretera que uneix el nucli de Torroella amb l'Estartit. A conseqüència de l'impacte, la víctima ha mort al mateix lloc dels fets.

Com que el lloc de l'accident és un passeig urbà, la Policia Local de Torroella de Montgrí s'ha fet càrrec de l'atestat de l'accident. El sinistre ha tingut lloc a primera hora del matí. Eren entre les vuit i un quart de nou quan la Policia Local ha rebut l'alerta que un motorista havia sortit de la carretera per causes que es desconeixen. Els agents s'han desplaçat fins al lloc dels fets, tot i que no s'ha pogut fer res per salvar la vida de la víctima.

El motorista, Ernest P., era veí del municipi i tenia 45 anys. En aquells moments es dirigia cap a treballar. Quan circulava pel tram final del passeig Vicens Bou, ha perdut el control de la motocicleta i ha sortit de la carretera. Tot apunta, en espera que la policia acabi l'atestat i intenti localitzar testimonis, que l'home ha xocat contra un arbre i, a conseqüència de l'impacte, ha mort.