El divulgador científic Dani Jiménez lamenta l'incident a Girona on 18 persones van resultar ferides

Assegura que investigaran el succés i es posa a disposició de les autoritats

El divulgador científic i director de l'empresa CreaCiència, Dani Jímenez, que ahir estava al capdavant de l'experiment fallit on una explosió va deixar un balanç de 18 persones ferides ha lamentat a través del seu perfil de Twitter l'accident i desitja una ràpida recuperació a totes les persones afectades.

“El nostre equip treballa amb les màximes mesures de seguretat, la nostra màxima prioritat ha estat, és i serà sempre la seguretat tant del públic com de l’equip de professionals que formem part de CreaCiència, empresa de divulgació científica”, comenta.

En aquest sentit, ha explicat que porta vint anys protagonitzant experiments en públic i que mai s’ha produït un incident. L’equip explica que ho investigaran i que s’han posat a disposició de les autoritats per esclarir els fets i les famílies.

L'espectacle d'ahir portava per nom "Canó dels desitjos" i ja l'havia fet en altres ocasions a Girona. L'experiment volia emular el que va realitzar el professor de la Universitat de Plymouth (Regne Unit), Roy Lowry, el juliol de 2012.