Ingressa a presó un traficant que circulava per Agullana amb més de 20 kg de cabdells de marihuana

El valor de mercat de la droga seria d'uns 41.000 euros

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Figueres van detenir el dia 27 de setembre a Agullana (Alt Empordà) un home de 31 anys , com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Pels volts de la 1 de la tarda, en el marc d’un dispositiu de prevenció de robatoris a l’AP 7, una patrulla de paisà va detectar un vehicle circulant en sentit nord que feia una conducció estranya, augmentant i disminuint la velocitat sense cap motiu aparent.

Els agents van aturar el vehicle a l’Àrea de servei del municipi de l’Agullana per fer comprovacions. Durant l’escorcoll van localitzar dins del maleter dues bosses d’esport que contenien cabdells de marihuana, dins de bosses de plàstic precintades. Davant d’aquests fets els agents van detenir al conductor i únic ocupant del vehicle.

El total de la substància intervinguda és de 21,332 quilos de cabdells de marihuana, que segons figura a la taula de preus de la droga en el mercantil il·lícit de l'Oficina Central Nacional de Estupefaents (OCNE), el valor seria de 40.858 euros aproximadament.

L’home detingut ,a qui li constaven antecedents, va passar el dia 28 de setembre a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.