Dos detinguts per tenir un cultiu amb 602 plantes de marihuana en una casa de Sant Julià de Ramis

També se'ls acusa de frau elèctric

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el 27 de setembre, dos homes de 21 i 23 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Agents de la Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria van saber que hi havia una plantació de marihuana indoor en un domicili del carrer Morbey de la població de Sant Julià de Ramis (Gironès). El 27 de setembre, els investigadors, juntament amb l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, van dur a terme una entrada i perquisició a l’immoble.

L’habitatge, que consta de tres plantes, tenia diverses estances perfectament preparades pel cultiu de marihuana i l’escomesa de la llum manipulada. L’operatiu va permetre intervenir 602 plantes de marihuana d’un metre d’alçada, així com gran quantitat d’estris per al cultiu: làmpades, transformadors, ventiladors, filtres de carboni, motors d’aire condicionat i caixes de llums.

Els dos detinguts, sense antecedents, han passat avui  a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia Girona, qui ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.