Cacen un conductor begut circulant a 248 km/h per l'AP-7 a Sant Julià de Ramis

L'home ha estat detingut i ja es troba en llibertat amb càrrecs

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona han detingut avui un home de 28 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol i un delicte per excés de velocitat.

Els fets han passat avui durant un patrullatge preventiu de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona per l’AP-7 sentit sud, al seu pas pel terme municipal de Sant Julià de Ramis. Pels volts de les dues de la matinada els mossos han detectat un turisme que circulava a 248 km/h, en un tram limitat a 120 km/h.

Els agents han pogut aturar el vehicle a la sortida 9, al terme municipal de Maçanet de la Selva. En notificar-li la denúncia de velocitat, els agents han vist que el conductor presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques.

En fer-li la prova d’alcoholèmia ha donat un resultat positiu de 0,41 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. Per aquest motiu, els mossos han detingut al conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Avui mateix ha passat a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, qui ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.