Toni Guerrero recapta 5.560 euros per la lluita contra el càncer fent la volta a Espanya en BTT

Va sortir el 20 d'agost del Cap de Creus i va arribar ahir a Llagostera

Exultant i molt emocionat. Així va arribar ahir  Toni Guerrero a Llagostera (Gironès), la localitat on resideix i punt final del  seu repte personal de fer la volta a Espanya en BTT en solitari amb l'objectiu de recaptar fons per a la Fundació Oncolliga Girona i contribuir així a ajudar els malalts de càncer i els seus familiars.

Després de 38 etapes, les seves cames acumulen més de 3.800 quilòmetres en bicicletai el seu comptador solidari un total  5.560 euros recollits gràcies als  donatius de persones que han volgut donar suport a la seva causa.

El repte, batejat amb el nom de "Pedalant per Oncolliga", va començar el passat  20 d'agost al Cap de Creus i es va acabar ahir a la tarda a Llagostera, on l'esperaven familiars, amics i veïns del poble. Un nombrós grup de persones que han anat seguint la seva aventura a través del seu perfil d'Instagram, on cada dia penjava un vídeo resum de l'etapa, i  que ahir van voler fer-li costat i felicitar-lo. 

Entre els assistents hi havia també la  presidenta d'Oncolliga Girona, Paqui Badosa,  i la delegada de l'entitat a Llagostera, que van entregar a Guerrero un xec simbòlic amb la quantitat recaptada i li van agrair personalment el seu esforç i compromís.

Un sorteig per recaptar fons

Per recaptar fons, Guerrero va reunir durant mesos una quarantena de premis gràcies a la col·laboració de comerços, restaurants i hotels, i durant el seu viatge ha anat fent un sorteig diari.  Per participar-hi cali fer un donatiu mínim de 30 euros a la Fundació Oncolliga Girona a través de la pàgina web creada expressament per aquest repte.  Els premis que s'han sortejat són molt diversos i van des d'àpats en restaurants fins a massatges, bijuteria, estudis biomecànics, inscripcions a curses, material per a bicis o sessions de podologia, entre d'altres.

Toni Guerrero fa temps que col·labora amb Oncolliga com a participant de l'Oncotrail i, de fet, ara descansarà només tres dies abans de calçar-se les sabatilles per tornar-hi a participar com a membre de l'equip Onco Team Empordanet.