Mor una dona al precipitar-se en una zona rocosa a l'Almadrava de Roses

Els Mossos s'han fet càrrec de la investigació dels fets

Els Bombers de la Generalitat han treballat avui en el rescat d’una dona que ha perdut la vida al precipitar-se per una zona rocosa a la platja de l’Almadrava, al terme municipal de Roses (Alt Empordà).

A les 13:45h, els Bombers han estat alertats de la caiguda de la dona, que caminava amb un grup de tres persones més. La caiguda de la dona ha estat d’uns 10 metres i s’ha produït mentre el grup intentava davallar per uns graons que porten al cap anomenat Punta Almadrava.

A l’indret de l’accident s’han desplaçat dues dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, i l’helicòpter amb el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i metge especialitzat en rescats. En accedir a la víctima s’ha procedit a realitzar tasques de reanimació durant aproximadament 10 minuts, sense resultat.

Un cop acabats els procediments policials efectuats pels Mossos d’Esquadra, efectius GRAE dels Bombers han procedit a extreure el cos mitjançant un gruatge amb l’helicòpter de rescats. L’aeronau s’ha dirigit al parc de bombers de Roses, on s’esperava la comitiva judicial.

A l’operatiu hi han pres part sis dotacions dels Mossos d’Esquadra i un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació dels fets.