Mata una dona d'un tret a Empuriabrava, roba una autocaravana i l'arresten a Portbou

L'home tenia intenció de creuar la frontera

ACTUALITZAT 20:45h | Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona han detingut avui divendres un home relacionat amb la mort d’una dona al sector Noguera d'Empuriabrava a Castelló d’Empúries (Alt Empordà).

Sobre les quatre de la tarda els mossos han estat requerits per adreçar-se fins un domicili de la localitat d’Empuriabrava on hi havia una dona morta que presentava signes d'haver rebut el tret d'una pistola. Un cop al lloc, els mossos han obert una investigació i han comunicat els fets al jutjat de guàrdia i al metge forense.

El presumpte homicida ha robat una autocaravana i ha fugit, agafant C-260 fins a Roses, d'allà ha agafat la GI-614 en direcció a Cadaqués i ha intentat creuar la frontera passant per carreteres secundàries fins al Port de la Selva, Llançà i fins a Portbou on ha estat interceptat finalment per agents de la Policia Nacional a l'encreuament dels carrers Enric Granados, Frederic Marès i l'N-260.

En el transcurs de la fugida agents de la Policia Local de Llançà l'han perseguit fins a Portbou, on l'esperaven la Policia Nacional i els Mossos d'Esquadra que l'han fet baixar a punta de pistola. A dins la caravana, els policies hi han localitzat l'arma de foc amb la qual suposadament ha comès el crim.

La policia investiga les circumstàncies del crim. Una de les hipòtesis és que el detingut hagués entrat a robar a casa de la víctima i que, en veure's sorprès, l'hagués atacada. La dona morta era de nacionalitat estrangera d'uns 60 anys.

Amb aquest ja són dos els crims a la demarcació de Girona en una setmana, el primer a Campdevànol on un home va matar a la seva parella de 21 anys. El jutge instructor ha decretat el secret de sumari.