Detinguda la parella de la jove 21 anys morta a Campdevànol

És un home de 36 anys, veí del municipi i amb antecedents

ACTUALITZAT 21:32h | Agents dels Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona han detingut un home de 36 anys presumptament relacionat amb la mort de la seva parella a Campdevànol (Ripollès).

Els fets han tingut lloc pels voltants de quarts de tres de la tarda d'aquest dimecres a l'entorn del carrer Puntarró, segons ha confirmat l'Ajuntament, que també ha indicat que la víctima era veïna del poble. La policia ha rebut l'avís i fins al lloc dels fets s'ha desplaçat un operatiu policial i d'emergències, a més de la comitiva judicial. Els Mossos, juntament amb el forense, han confirmat que es tractava d'una mort violenta. La jove compartia el pis amb la seva parella, un home veí del poble i amb antecedents.

Els fets s'han produït just l'endemà de la finalització de la Festa Major del poble. Des de dijous de la setmana passada la localitat ha celebrat la seva festivitat que ha tingut com a punt final aquest succés. A les set de la tarda ja hi era present el forense que juntament amb els Mossos han iniciat la investigació.

Segons ha pogut saber aquest diari, una de les principals hipòtesis amb les que es treballa és que podria tractar-se d'un cas de violència de gènere. Per tot això, la policia catalana ha dut a la parella de la víctima a declarar a comissaria i posteriorment ha acabat detingut. El jutge instructor ha decretat el secret de les actuacions.