Troben una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol

Les primeres hipòtesis assenyalen a un cas de violència de gènere

ACTUALITZACIÓ 21:20h | Els Mossos d'Esquadra han localitzat una jove de 21 anys morta en un pis de Campdevànol, al Ripollès. La policia ha rebut l'avís cap a quarts de tres de la tarda d'aquest dimecres a l'entorn del carrer Puntarró, segons ha confirmat l'Ajuntament, que també ha indicat que la víctima era veïna del poble.

La policia ha rebut l'avís i fins al lloc dels fets s'ha desplaçat un operatiu policial i d'emergències, a més de la comitiva judicial. De moment els Mossos confirmen la troballa del cadàver i no descarten que sigui una mort violenta. La jove compartia el pis amb la seva parella, un home amb antecedents.

Els fets s'han produït just l'endemà de la finalització de la Festa Major del poble. Des de dijous de la setmana passada la localitat ha celebrat la seva festivitat que ha tingut com a punt final aquest succés. A les set de la tarda ja hi era present el forense que juntament amb els Mossos estan esbrinant si es tracta d'un homicidi.

Segons ha pogut saber aquest diari, una de les principals hipòtesis amb les que es treballa és que podria tractar-se d'un cas de violència de gènere. Per la seva banda, l'emissora de ràdio municipal de Sant Joan de les Abadesses assegura que un home es troba a comissaria declarant davant els Mossos d'Esquadra.

Segons ha informat el cos de Mossos d'Esquadra, la parella de la víctima ha estat detinguda en relació amb la seva mort.