Dos detinguts a Lloret per dos robatoris ruixant les víctimes amb gas pebre a la cara

Són dos joves de 18 i 21 anys

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Blanes (Selva) van detenir el dia 16 de setembre dos homes, de 18 i 21 anys, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

La matinada del mateix dia, pels volts de les sis del matí, els mossos van ser requerits per una persona que havia estat víctima d’un robatori en un carrer de Lloret de Mar. Els autors li havien arrancat  la cadena que portava al coll i ruixat la cara amb un esprai de defensa.

Els policies, immediatament, van fer recerca per la zona dels fets i gràcies a la descripció facilitada per testimonis van trobar els lladres, poc després, amagats en una cantonada situada en un carrer proper. En la seva possessió es va localitzar l’esprai de pebre utilitzat durant l’agressió. Els mossos van detenir els dos homes.

Una hora abans s’havia comès un altre robatori violent amb el mateix modus operandi. En aquest cas, a la víctima també li van ruixar la cara amb un esprai i li van sostreure el mòbil i la cartera.

Els mossos, fetes les indagacions oportunes, van poder relacionar aquests fets amb els arrestats.  Els detinguts, a qui els consten antecedents per fets similars, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes el dia 17 de setembre, qui va decretar la llibertat amb càrrecs.