Arbúcies celebra aquest cap de setmana el festival d'arts escèniques Mimaa

La inauguració del certamen anirà a càrrec de Tortell Poltrona

El Festival Mimaa (Mostra Internacional Multidisciplinar d’Arts escèniques d’Arbúcies) agafa el relleu al Cassònia aquest cap de setmana del 16, 17 i 18 de setembre al municipi d'Arbúcies (Selva). Un cap de setmana carregat d’activitats, actuacions i concerts al carrer que es combinaran amb l’artesania i la gastronomia per a tots els gustos i totes les edats.

El Mimaa és un festival d’arts escèniques que vol posar en valor exactament aquestes arts, oferint qualitat tant en la part artística com en la part humana, vol mostrar-les i apropar-les a tothom. És per això que en la programació hi ha espectacles de pagament, però també de taquilla inversa i gratuïts.

Demà divendres Tortell Poltrona, amb el seu espectacle Post clàssic, donarà el tret de sortida al festival, en el qual hi podrem veure diferents disciplines artístiques com ara teatre, música, pallassos, titelles, clown... I tot això en diversos espais repartits pel nucli urbà de la vila com ara Can Cassó, les Naus Ayats, el carrer Francesc Camprodon, la plaça de la Vila, el teatre de Cal Xic, la zona del mercat i l’espai verd (l’esplanada situada al costat de la bassa de la Farga).

El Mimaa compta amb una extensa programació que arrencarà divendres a les 7 de la tarda i els espectacles s’aniran succeint un darrere l’altre perquè ningú se’n perdi cap. El dissabte, el festival començarà a les 10 del matí amb un taller de circ i acabarà a 2/4 de 12 del vespre a la plaça de la Vila amb la música de Karl Stets. Diumenge la programació seguirà a partir de 2/4 d’11 del matí amb Manu Fusta! i Clara i Marçal amb l’espectacle Fortuna seran els encarregats de tancar el Mimaa a les 18:30h a les Naus Ayats.

El festival compta amb un total de 13 espectacles, dels quals 7 són de pagament i la resta, o bé són gratuïts o funcionaran amb taquilla inversa. Les entrades ja estan a la venda a Codetickets. Cada espectacle de pagament té el seu preu, però es pot adquirir l’abonament per només 33 euros que permetrà gaudir de tot el certamen.