Desapareixen els edificis que separaven Palau - Sant Pau amb el parc del Migdia a Girona

Els treballs es van reprendre la setmana passada

Els treballs d'enderroc dels sis edificis que es troben a l’encreuament entre el carrer de la Universitat de Cervera i el de la Universitat de Montpeller que separen Palau - Sant Pau amb el parc del Migdia segueixen avançant i ja han desaparegut, quedant-ne només la runa.

Les obres van començar el passat 7 de juny i després de l'aturada obligada per les vacances d'estiu, es van reprendre divendres de la setmana passada. Amb tot, havien d'iniciar-se el 29 d'agost però una persona va ocupar els baixos d'un dels edificis per quedar-s'hi a viure, fet que va obligar als serveis socials de l'Ajuntament a convèncer-lo de que marxés al seu pis de protecció oficial.

Un cop superat aquest entrebanc la maquinària ha trigat un parell de dies en eliminar la característica silueta dels habitatges abandonats i que, els propers mesos, permetran unir els dos carrers, avui encara separats. L'enderroc i adequació del nou vial costaran 92.062 euros i estava previst que tot plegat pogués estar enllestit a primers d'octubre però els retards ho allargaran fins ben bé a finals de mes.