Girona inicia l'enderroc de sis edificis per connectar Palau - Sant Pau amb el parc del Migdia

El termini d'execució és de 5 mesos i costarà 92.062 euros

L’Ajuntament de Girona ha iniciat avui les obres d’enderroc de sis edificis del carrer de la Universitat de Montpeller per connectar el barri de Pla de Palau – Sant Pau amb el parc del Migdia. Aquests treballs permetran donar continuïtat a la trama urbana d’aquesta zona i millorar la mobilitat dels veïns i veïnes.

Els treballs consistiran en enderrocar els edificis que es troben a l’encreuament entre el carrer de la Universitat de Cervera i el de la Universitat de Montpeller. Prèviament, el consistori gironí va expropiar aquests immobles.

L’actuació també incorpora la urbanització del carrer resultant, que travessaria del carrer de la Universitat de Montpeller al carrer de Pau Vila i Dinarés, a banda de la delimitació dels dos solars que quedarien a banda i banda de la via. En aquests espais s'hi preveu fer una reserva de sòl públic municipal.

L’empresa adjudicatària de les obres d'enderroc i condicionament del solar al carrer Universitat Montpeller és Excavacions i Transports Andreu Juanals SL per un import de 92.062,98 euros (IVA inclòs). El termini d’execució dels treballs és de cinc mesos.