Ferit greu un home a Sarrià de Ter per la deflagració d'un quadre elèctric

El treballador ha estat traslladat en helicòpter a la Vall d'Hebron i un segon, menys greu, al Trueta

Dos operaris han patit cremades quan els ha explotat un quadre elèctric en una empresa paperera de Sarrià de Ter (Gironès). L'accident laboral ha passat cap a tres quarts de vuit del matí. Els dos homes, que són d'una empresa externa, estaven fent tasques de reparació i manteniment dins el recinte de la paperera Hinojosa.

Per causes que es desconeixen, s'ha produït una deflagració d'un quadre elèctric i ha ferit els dos treballadors. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat Policia Local -que ha rebut l'avís a través del 112-, els Bombers, el SEM i els Mossos d'Esquadra. Un dels ferits ha estat traslladat en helicòpter en estat greu fins a la Vall d'Hebron. L'altre ha ingressat a l'hospital Josep Trueta, on se l'ha portat en ambulància.

L'avís de l'accident laboral s'ha rebut pels voltants de tres quarts de vuit del matí. Les dues víctimes, que són d'una empresa externa, feien treballs dins el recinte de la paperera quan els ha explotat un quadre elèctric. Fins al lloc dels fets hi han anat la Policia Local de Sarrià, tres dotacions dels Bombers, els Mossos d'Esquadra, tres ambulàncies del SEM i un helicòpter medicalitzat.

Els dos operaris han patit cremades de diversa gravetat. A un d'ells se l'ha traslladat en helicòpter fins a l'hospital de la Vall d'Hebron. A l'altre menys greu, una ambulància l'ha portat fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Quan els Bombers han arribat a lloc, a la zona ja no hi havia incendi, però sí la fumera de la deflagració. Els Bombers han assegurat la zona i han revisat i ventilat la instal·lació.