Ingressa a presó un home després d'un robatori amb força en una casa de Fornells de la Selva

Al detingut li constaven tres requeriments judicials de recerca, detenció i entrada penitenciària

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona i Salt van detenir el dia 6 de setembre un home de 45 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. El dia 6 de setembre, al voltant de les set de la tarda, els agents van rebre l’avís que s’havia activat l’alarma d’una casa del carrer Sant Cugat de la localitat de Fornells de la Selva (Gironès). Quan van arribar al lloc van observar la caseta del jardí i una finestra de la casa forçada.

Seguidament, els agents van accedir al domicili i van localitzar un home que coincidia amb la descripció observada en les càmeres de vigilància. Durant l’escorcoll se li va localitzar un punxó i un tornavís.

En el moment de la identificació, aquest va facilitar una identitat falsa, però fetes les comprovacions, els agents van esbrinar la filiació correcta de l’home i el van detenir. Es dona el cas que li constaven tres requeriments judicials de recerca, detenció i ingrés a presó.

L’home, a qui li consten nombrosos antecedents, ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, qui ha decretat el seu ingrés a presó.