Detingut un zelador de l'hospital de Palamós acusat d'abusar d'una pacient

L'home té 34 anys i no tenia antecedents

Els Mossos d'Esquadra han detingut un zelador de l'hospital de Palamós (Baix Empordà) per abusar sexualment d'una pacient. L'arrestat es tracta d'un home de 34 anys que no tenia antecedents.  Els fets van passar el 31 d'agost quan una noia de 24 anys estava en observació al servei d'Urgències del centre comarcal. La jove estava molt dèbil i mentre estava estirada va notar com un zelador la tocava a través de la roba. Per aquest motiu, la noia va de-nunciar-lo als Mossos d'Esquadra.

Els agents van detenir-lo l'endemà, dijous 1 d'agost, i van deixar la detenció sense efecte el divendres després que declarés amb un advocat a la comissa-ria de la Bisbal d'Empordà. L'hospital ja ha obert un expedient informatiu al zelador segons informa Diari de Girona i ha confirmat El Gerió Digital.

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) han informat que el professional no està treballant actualment en el centre perquè es troba de baixa mèdica. Mentrestant, però, s'està recopilant la informació necessària per l'expedient informatiu intern que determinarà els fets.

De fet, el centre assegura que quan l'1 de setembre la noia va avisar al servei d'urgències que havia patit un abús sexual, es va informar a direcció i van oferir-li fer una denúncia als Mossos d'Esquadra. Quan la jove va accedir-hi, el centre va trucar a la policia i els agents es van desplaçar fins a l'hospital.

En aquest sentit, el SSIBE assegura que en tot oment ha col·laborat en la recopilació d'informació i en la identificació del treballador, al mateix temps que s'acompanyava emocionalment a la pacient.

En paral·lel, l'home ja està en llibertat però properament haurà de declara davant d'un jutge perquè presti declaració.