La tempesta fa caure un arbre sobre la catenària del tren a Fogars de la Selva

Els trens de la RG1 entre Blanes i Maçanet han quedat interromputs

ACTUALITZAT 20:54h | La tempesta que s'ha registrat aquesta tarda a la comarca de la Selva ha deixat conseqüències pel que fa a la circulació de trens després que un arbre ha caigut damunt la catenària a Fogars de la Selva, interrompent el servei de tots els trens de la RG1 entre Blanes i Maçanet de la Selva.

L'incident ha tingut lloc a les 17:35h i els Bombers han acompanyat fins als autobusos 90 passatgers del tren encallat mentre que treballadors d'Adif s'han psoat a netejar les branques de les vies i la catenària. No s'han registrat ferits. D'altra banda, el telèfon 112 ha registrat entre les cinc de la tarda i dos quarts de set un total de 42 avisos relacionats amb la pluja dels quals 16 s'han produït a la regió de Girona, 6 a la Regió Metropolitana Nord i 10 a la Regió metropolitana Sud.

Protecció Civil de la Generalitat havia advertit fa unes hores enrere que es podrien produir episodis de temps violent al Gironès, la Selva i el Baix Empordà entre les 17:15h i les 19:15h amb pedregades, cops de vent de fins a 90 km/h, esclafits o tornados. A hores d'ara el gruix més important de la tempesta està descarregant al Maresme.