Detingut un home per robar en dotze trasters a Girona

Es va endur bicicletes i altres objectes de valor

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir dimecres passat un home, de 49 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a dotze trasters a Girona.

Els fets van succeir la matinada del dia 31 d’agost quan es va produir un robatori en dotze trasters d’una comunitat de veïns. En tots els casos, el lladre va forçar la portar i va sostreure bicicletes i altres objectes de valor. Gràcies a la col·laboració ciutadana una patrulla va localitzar, poques hores després, un garatge a Salt a l’interior del qual hi havia part dels objectes sostrets.

Els policies van recuperar tres de les bicicletes sostretes en els trasters i catorze bicicletes més, dos patinets elèctrics, set quadres de bicicletes desballestats i diverses rodes empaquetades. Arran aquesta troballa els agents van detenir l’home que feia ús d’aquesta plaça d’aparcament per la seva presumpta autoria en els fets.

La investigació continua oberta per esbrinar l’origen de les altres bicicletes intervingudes i no es descarta que el detingut estigui implicat en altres fets delictius. El detingut, sense antecedents, va declarar davant de la policia i pròximament serà citat per declarar davant el jutjat instructor de la causa.