Recuperen a Blanes una furgoneta robada a Mataró que es va emprar per assaltar un camió a l'AP-7

Es van endur uns 10.000 euros en roba i complements de marca

Agents de la Policia Local de Blanes (Selva) van recuperar dilluns una furgoneta robada que els lladres havien fet servir per assaltar dos camioners que transportaven roba de marca en un àrea de servei de l'autopista AP-7 a Garrigàs (Alt Empordà).

Els fets es van iniciar el divendres a la nit, quan van robar el vehicle a Mataró (Maresme) i posteriorment, a les 4:30h de la matinada del dilluns la van utilitzar per desplaçar-se fins a l'àrea de servei de Garrigàs de l'AP-7. Un cop allà i segons la denúncia presentada pels camioners, sis homes encaputxats armats amb ganivets es van encarar amb ells i els van amenaçar que els farien mal si no els entregaven la càrrega del vehicle que conduïen.

Fruit d'aquesta situació, els camioners es van tancar a la cabina mentre els lladres, després de tallar la lona i agafar el material que duien a l'interior, l’anaven carregant en la furgoneta robada per després donar-se a la fuga. En total es van endur 277 paquets amb peces de roba i complements de marques reconegudes.

Poc després de les set del matí la Policia Local de Blanes va rebre una trucada d'una empresa situada als afores del municipi on els alertaven que hi havia una "furgoneta sospitosa" a l'exterior que tenia la porta del conductor oberta i ningú al seu interior. Els agents van comprovar la matrícula i esbrinar que es tractava del vehicle sostret a Mataró tres dies enrere.

En arribar es van adonar que a dins també hi havia la càrrega robada a l'autopista i que va ser denunciada prèviament als Mossos d'Esquadra per part de l'empresari que havia sofert el robatori. Els productes que es transportaven al camió assaltat estan valorats amb entre 8.000 i 10.000 euros.

Amb tot a hores d'ara no s'han identificat els autors dels robatoris ni practicat cap detenció.