Crema completament un 'grow shop' a Vall-llobrega

Quinze dotacions dels Bombers han treballat per extingir les flames

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi que s'ha declarat al grow shop de Vall-llobrega (Baix Empordà) i que ha deixat completament calcinada la nau.

L'avís l'han rebut a les 4:25h alertant-los de les flames que s'estaven desenvolupant al carrer Indústria 25. Fins allà s'hi han desplaçat un total de quinze dotacions terrestres dels Bombers que també anaven acompanyats per una unitat del Grup de Suport Operatiu (GROS) amb un metge del Sistema d'Emergències Mèdiques.

En arribar a l'empresa dedicada al material pel cultiu i manteniment de cànnabis, han observat com les flames eren de molta virulència i posaven en perill les naus del costat. Finalment els Bombers han pogut contenir el foc que no s'ha propagat als negocis annexes però la coberta del grow shop ha cedit i s'ha esfondrat, deixant la nau completament afectada.

Aquest és el segon incident que es registra en aquest establiment. El primer va tenir lloc el passat mes de març quan uns lladres van robar una furgoneta de l'empresa d'impressió del costat i la van encastar contra l'entrada del grow shop. El seu objectiu era accedir a l'interior per a sostraure material però no els va ser possible.