Les Preses aprova l'ampliació del club esportiu de l'escola de Futbol Bosc de Tosca per mig milió d'euros

El projecte es troba en fase d'exposició pública

L'Ajuntament de les Preses (Garrotxa) ha aprovat definitivament el projecte d’ampliació de les instal·lacions municipals on s'ubica el club esportiu Escola de Futbol Bosc de Tosca per tal de satisfer les necessitats actuals que requereixen de dos vestuaris nous més amplis, uns lavabos públics i un petit magatzem. El cost d'aquests treballs estan pressupostats en 505.724.05 euros (IVA Inclòs) i a partir de demà s'obre el termini de trenta dies d'exposició pública.

L'ampliació dels vestuaris se situa a l'interior de les cinc finques que formen part de les instal·lacions del club, entre els dos camps de futbol i al costat de l'edifici destinat a vestuaris i bar. L'actuació està redactada en un projecte previ i que es va aprovar el juliol del 2019. Aquesta nova edificació serà de planta baixa i connectarà amb l'edifici ja existent, unit tot plegat per una coberta i on també s'hi ubicaran els nous lavabos per a complir d'aquesta manera amb la normativa.

Pel que fa als lavabos s'han distribuït en tres banys, un per a dones amb una zona de piques i dos vàters tancats, un per a homes amb una zona de piques, un vàter tancat i dos urinaris i un mixta adaptat format per una pica i un vàter.

Passats aquests trenta dies d'exposició pública si no hi han al·legacions es continuarà amb la tramitació que consistirà en publicar el projecte al perfil del contractant per iniciar la licitació de les obres que es calcula podrien iniciar-se a principis de l'any vinent.