Detinguda la propietària de tretze armes de guerra que tenia dins de casa a Maçanet de la Selva

Algunes de les peces es podrien haver destinat a la venda il·legal

La Guàrdia Civil ha detingut una dona, veïna de Maçanet de la Selva, per un delicte de dipòsit d'armes de guerra i tinença il·lícita d'armes, per tenir diverses armes de guerra dins d'una finca particular.

Agents pertanyents al Servei d'Informació de la Comandància de la Guàrdia Civil de Girona, han encapçalat la investigació per esbrinar la procedència i estat de conservació d'aquestes peces d'artilleria de l'Exèrcit, que es trobaven a l'interior d'un domicili.

Després de la investigació es va procedir a identificar la propietària i posteriorment es va procedir l'entrada i registre per determinar l'estat en què es trobaven les armes i la possible localització d'altres en el perímetre.

A dins de la casa es van localitzar cartutxos, armes de càrrega i altres tipus de projectils. També s'ha intervingut el que semblava ser una detonadora sense els marcadors que habitualment la identifiquen.

Per tot això es va procedir a la detenció de la propietària del domicili en una actuació englobada dins de l'operatiu Navarone, a càrrec del Jutjat d'Instrucció núm. 3 de Santa Coloma de Farners (Selva), on en el recompte final es van intervenir un total de tretze armes i així com munició que es podrien haver destinat a la venda il·legal.